O nama

Kompanija Porsche SCG d.o.o. počela je sa radom u januaru 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding sa sedištem u Salzburgu. Još od samog početka, cilj naše kompanije je ostvarivanje vodeće pozicije na tržištu, postavljajući najviše standarde. Svaki zaposleni u svom radu podstiče se da postupa u duhu te vizije i doprinosi zajedničkom uspehu kojem se teži.

Kompanija Porsche SCG je generalni uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i Porsche vozila za Srbiju i Crnu Goru. Pod okriljem kompanije Porsche SCG, kod odabranih partnera na teritoriji Srbije i Crne Gore je zastupljen i svetski poznati program Volkswagen AG-a koji je orijentisan na prodaju prvoklasnih polovnih vozila - Das WeltAuto.

Pored kompanije Porsche SCG na tržištu je prisutna i kompanija iz oblasti finansiranja Porsche Finansijska grupacija Srbije koja nudi različite varijante finansiranja za nabavku vozila.

Kompanija Porsche Inter Auto S d.o.o. ima tri prodajno servisna centra otvorena posredstvom direktne investicije iz Salzburga

Naša glavna delatnost je prodaja i servisiranje automobila marki koje zastupamo, kao i prodaja rezervnih delova koji se realizuju preko ovlašćenih partnera. Ovlašćeni prodajno servisni centri pružaju sve usluge po standardima marki koje zastupaju na teritoriji Srbije i Crne Gore. Ovlašćena prodajno-servisna mreža.

Za svaku od marki koje zastupamo, želimo da obezbedimo najveći mogući tržišni uspeh. Naše marke nastupaju na tržištu dinamično i kreativno a cilj nam je da u dilerskoj i servisnoj strukturi budemo uzor drugima u ispunjavanju najviših standarda kao i da zapošljavamo najbolje kadrove iz automobilske industrije.