Driven by excellence.

Kompanija Porsche SCG počela je sa radom 1. aprila 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding sa sedištem u Salzburgu. 

Porsche Holding Salzburg je najveći i najuspešniji distributer vozila u Evropi. Kompanija u Salzburgu je osnovana davne 1947. i danas posluje u 23 zemlje Evrope, Kolumbiji, Čileu, Kini, Maleziji i Singapuru.

Kompanija Porsche SCG je generalni uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche za Srbiju i Crnu Goru a tri dilerska poslovno servisna objekta Porsche Beograd Ada, Porsche Beograd Sever i Porsche Novi Sad otvoreni su posredstvom direktne investicije iz Salzburga. 

 

Upoznajte marke

Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće