Dobro došli u kompaniju

Porsche Inter Auto S

Naša strast su automobili, naši zaposleni i održivo društveno i privredno okruženje!

Porsche Inter Auto S je u 100% vlasništvu Porsche Holding Salzburg GmbH time i integralni deo prestižne Volkswagen AG grupacije.

Porsche Inter Auto S je fokusirana na kvalitet, servisnih usluga, prodaju novih i polovnih vozila, prodaju originalnih rezervnih delova i dodatne opreme renomiranih brendova kao što su Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Porsche i Bentley, na tržištu Republike Srbije. Naši prodajno-servisni centri nalaze se na tri istaknute lokacije, od kojih su dve u Beogradu (Porsche Ada i Porsche Sever) i jedna u Novom Sadu (Porsche Novi Sad).

Porsche Inter Auto S je društveno odgovorna kompanija koja aktivno investira u opremu i postizanje najviših ekoloških standarda, preuzeli smo vodeću ulogu u auto industriji kroz proizvodnju i prodaju električnih vozila i izgradnju mreže punjača.

Kao društveno odgovorni, investiramo u obnovljive izvore energije, očuvanje zelenih površina na našim lokacijama, te kontinuirano obrazovanje i usavršavanje naših zaposlenih u profesionalnom i društvenom smislu. Porsche Inter Auto S nije samo kompanija koja prodaje i servisira vozila - mi gradimo održivu budućnost!

Porsche Inter Auto S, sa preko 170 zaposlenih, zajedno u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Ministarstvom prosvete, predstavlja najveću podršku programu učenja kroz rad - dualnom obrazovanju u auto-industriji u Srbiji.

Slogan "Porsche Holding Careers" za nas predstavlja odgovornost prema budućim kolegama, mladim generacijama, čime utičemo na održivost privrednog okruženja.

"Od učenika do menadžera" je naša krilatica u koju verujemo, koju dokazujemo i koju transparentno promovišemo.

Dualno obrazovanje

Učenje kroz rad je model srednjeg stručnog obrazovanja putem koga se stiču znanja i veštine u školi i kod poslodavca.

 

 

Osnovne karakteristike dualnog obrazovanja:

  • Model obrazovanja zasnovan na potrebama privrede
  • Put ka rešavanju nedostatka kadrova
  • Zakonski regulisano
  • Uključivanje je na dobrovoljnoj bazi o na osnovu potreba kompanije

 

 

Naša vizija i zadatak je da teoriju koju su učenici savladali u školi na interesantan I prijemčiv način pretočimo u praktično znanje vodeći računa o usaglašenosti sa nastavnim planom i programom za tekuću školsku godinu.

 

 

Porsche Inter Auto S je akreditovan za tri obrazovna profila u sistemu dualnog obrazovanja, u Beogradu i Novom Sadu i to:

 

Licenca za obrazovni profil autoelektričara
(Elektrotehička škola Mihajlo Pupin u Novom Sadu I Tehnička škola GSP u Beogradu);

 

Licenca za mehaničara motornih vozila
(Srednja mašinska škola u Novom Sadu i Tehnička škola GSP u Beogradu)

 

Licenca za tehničara mehatronike
(Elektrotehnička škola Mihajlo Pupin u Novom Sadu i Politehnika - Škola za nove tehnologije u Beogradu)

 

 

Za više informacija o dualnom obrazovanju i kako se prijaviti, slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona ili odaberite obrazovni profil iz padajućeg menija i pošaljie nam formular.

Kontakt