ECO BG Car Show 2022.

2022-05-11

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora na ECO BG car Show 2022.

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora je za posetioce ovogodišnje izložbe automobila, ECO BG Car Show, pripremila čak sedam potpuno električnih automobila Volkswagen grupacije, koja ima jasan put ka CO2 neutralnosti.

Na 500 kvadratnih metara štanda na sajmu u Beogradu ljuditelji četvorotočkaša će od 12. do 15.maja imati priliku da upoznaju kompletnu ID porodicu vozila sa električnim pogonom od modela ID.3 kojim je počelo treće veliko poglavlje u istoriji Volkswagena, preko ID.4, prvog 100% električnog SUV modela, koji je za kratko vreme osvojio mnoga tržišta i poneo titulu ,,Svetski automobil godine 2021. godine''.

Ove godine je ID.4 osvojio i titulu ,,Najbolji električni automobil'' u Srbiji za 2022.godinu po izboru Asocijacije automobilskih novinara.

Treći, najmlađi model ove porodice je ID.5 sa snažnim performansama i skladnom siluetom, predstavlja simbiozu SUV-a i kupea.

Audi modelom e-tron GT predstavlja elektrifikovano remek-delo. Ovaj Gran Turismo model sa četiri sedišta i dva prtljažnika ujedinjuje komfor i dinamiku vožnje. Njegov dizajn je veoma emotivan, njegova tehnologija je uzbudljiva. Dva moćna elektromotora pružaju dinamične performanse vožnje i siguran električni pogon na sva četiri točka.

Audi Q4 e-tron predstavlja prvi električni automobil u segmentu kompaktnih vozila. Ispod ekspresivno dizajnirane karoserije, ovaj SUV nudi visok nivo svakodnevne upotrebljivosti i snažne performanse.

Na ovogodišnjem sajmu automobila domaćoj publici je predstavljen i novi brend CUPRA, modelom Formentor, prvim modelom koji je ovaj brend razvio od temelja. Krosover visokih performansi kombinuje specifičan DNK brenda koji je dizajniran za budućnost, nudeći model koji kombinuje sofisticiranost, inovaciju i intuitivno i dinamično iskustvo vožnje.

Izuzetan doživljaj ovog nekonvencionalnog brenda na sajmu u Beogradu upotpunjuje i prisustvo prvog potpuno električnog vozila ovog brenda, CUPRA Born. Sa 100% CUPRA DNK i emotivnim dizajnom, Born dokazuje da se performanse sportskih automobila i elektrifikacija savršeno uklapaju.

Možemo slobodno da kažemo da je posebno mesto na štandu zauzeo Porsche Taycan GTS koji predstavlja čist izraz Porsche električnog sportskog automobila sa upečatljivim proporcijama, bezvremenskim i trenutno prepoznatljivim dizajnom.

Pozivamo sve ljubitelje automobila sa konvencionalnim ili električnim pogonom, da posete halu 1 Beogradskog sajma i upoznaju najnovija vozila Volkswagen grupe.