Audi i FS Crne Gore zajedno na putu ka vrhu

2017-03-21

21.3.2017.

U Kući fudbala Fudbalskog saveza Crne Gore u Podgorici je 25. marta 2017. godine, potpisan je ugovor o saradnji između FSCG i marke Audi. Potpisivanju ugovora prisustvovali su direktor marke  Audi  za Srbiju i Crnu Goru gospodin  Slobodan Pešić i predsednik FSCG  gospodin Dejan Savićević.

Gospodin Pešić je poželeo sreću članovima reprezentacije i rukovodstvu FSCG koga je očekivao meč sa Poljskom uz želju da ove godine zajedno ostvare  mnogo pobeda na terenu i da se kvalifikuju na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.. FSCG kao članica FIFA i UEFA  sveobuhvatno posluje po najvišim standardima, a u tome će im u budućnosti značajno pomoći i Audi, čuveni premium proizvodjač automobila iz Ingolstadta.

Audi je na globalnom nivou sponzor i partner najvećim svetskim klubovima Bajernu iz Minhena, Realu iz Madrida, Barseloni, Milanu, Čelziju a na domaćem terenu i FK Partizan. Sa ovim novim partnerstvom marka Audi će se u Crnoj Gori priključiti visokom društvu fudbalskih krugova na starom kontinentu.

Ovim sponzorskim ugovorom Fudbalski savez Crne Gore dobiće na korišćenje različite modele vozila marke Audi kao što su A3, A4 i A6 , kako bi nesmetano, bezbedno i sigurno putovao ka uspehu.

 

Marka Audi  će i ubuduće ulagati  i podržavati  razvoj sporta ali i humanitarne projekte i akcije, kao što je to i do sada činila.